Return Policy

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er 14 dagen zijn verstreken sinds uw bestelling aan u werd geleverd, kunnen wij u helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden.

Wij geven u een volledige terugbetaling, inclusief de verzendkosten die u hebt betaald om uw bestelling naar uw bestemming te verzenden.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet het artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.
Het artikel moet ongedragen zijn en mag niet ruiken naar zweet, voedsel of iets anders.
Het rode beveiligingslabel moet te allen tijde aan het artikel bevestigd blijven. Zonder dit label kunnen we geen retourzendingen accepteren. Het is ook niet toegestaan om het label eraf te knippen en het vervolgens terug te sturen.

Verschillende soorten goederen worden niet geretourneerd: wij accepteren geen producten die intiem of sanitair zijn.

Andere niet-retourneerbare artikelen

  • cadeaubonnen
  • sommige artikelen voor gezondheid en persoonlijke verzorging

Stuur uw aankoop niet terug naar de fabrikant.

Er zijn bepaalde situaties waarin alleen gedeeltelijke terugbetalingen worden toegekend:

  • elk artikel dat niet in de oorspronkelijke staat verkeert, beschadigd is of onderdelen mist om redenen die niet aan onze fout te wijten zijn
  • elk artikel dat meer dan 14 dagen na levering wordt teruggestuurd.


Terugbetalingen
Wij staan bekend om onze snelle afhandeling van retourzendingen, zodat het geld snel weer op uw rekening staat. Onder normale omstandigheden worden retouren nog dezelfde dag dat ze ons bereiken verwerkt. Zodra je retourzending is ontvangen en gecontroleerd, sturen we je een e-mail om u te melden dat we uw geretourneerde artikel(en) hebben ontvangen. We zullen u ook informeren over de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling. Als u wordt goedgekeurd, dan wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt er automatisch een krediet toegepast op uw oorspronkelijke betaalwijze, binnen een bepaald aantal dagen, meestal 1 of 2 werkdagen.


Te late of ontbrekende terugbetalingen
Als u nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw.
Neem vervolgens contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan enige tijd duren voordat uw terugbetaling officieel is geboekt.
Neem vervolgens contact op met uw bank. Vaak is er enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling is geboekt.

Als u dit allemaal heeft gedaan en u nog steeds geen terugbetaling heeft ontvangen, neem dan contact met ons op via customercare@labelsfashion.com.


Uitverkoop artikelen
Gewone artikelen en artikelen in de uitverkoop kunnen worden terugbetaald, helaas kunnen artikelen in de einduitverkoop (60% korting of hoger) niet worden terugbetaald.


Ruilen
We vervangen artikelen alleen als ze defect of beschadigd zijn. Als u een artikel wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail op customercare@labelsfashion.com en wij sturen u verdere instructies.

Verzenden
Zorg ervoor dat alle producten precies zo zijn als u ze heeft ontvangen, met het veiligheidslabel en de verzegeling er nog aan vast. Probeer de schoenen uit op een tapijt tot u besloten hebt ze te houden. Stuur de schoenen terug in hun originele, onbeschadigde schoenendoos, aangezien deze deel uitmaakt van het product. Stuur de schoenen en de schoenendoos terug in een andere stevige doos om de originele verpakking niet te beschadigen.

Een artikel terugsturen
Om een artikel naar ons terug te sturen, moet u eerst een retourautorisatie aanvragen.

Klanten van buiten de EU sturen een e-mail naar return@labelsfashion.com 
Vermeld uw bestelnummer, naam en het artikel of de artikelen die u wilt retourneren.

EU-klanten kunnen hun retourzendingen eenvoudig zelf regelen via ons retourportaal: https://labelsfashion.com/returnportalNa goedkeuring ontvangt u van ons een retourlabel. U kunt het pakket vervolgens sturen naar:

LABELS
Putstraat 10-12, Sittard
6131 HL Nederland.

Plaats het/de artikel(en) in de originele verzenddoos, of een andere stevige kartonnen doos.

Als u een artikel van buiten de Europese Unie retourneert, vermeld dan duidelijk 'RETURNED GOODS' op het pakket, om douanekosten te voorkomen. LABELS is NIET verantwoordelijk voor eventuele douanekosten.

U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Retour verzendkosten worden niet terugbetaald. U ontvangt van ons een voorbetaald retourlabel. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van het voorgefrankeerde retourlabel in mindering gebracht op uw terugbetaling.

Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die het duurt voordat uw omgeruilde product u bereikt, variëren.